Ezam akan kempen di Ijok

foto_ezam3.jpgPengerusi Gerakan Demokrasi dan Anti Korupsi (GERAK), Ezam Mohd Nor telah mengesahkan bahawa beliau akan turun padang berkempen kepada pengundi di Ijok agar memberikan sokongan kepada Tan Sri Khalid Ibrahim.

“Saya akan berkempen untuk memastikan rakyat tahu dan sedar apa yang menjadi pilihan mereka. Pengundi di Ijok perlu tahu bahawa jika mereka mengundi BN, maka mereka memberi sokongan dan merelakan rasuah dan korupsi.

“Rakyat perlu tahu bahawa setiap undi yang mereka berikan kepada calon BN bermakna mereka merelakan kekayaan negara dirompak dan diselewengkan,” kata Ezam apabila dihubungi oleh Ijok2007.

Beliau menganggap tidak ada sebab untuk pengundi di Ijok tidak memberikan sokongan kepada Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim.

“Tan Sri Khalid ialah seorang tokoh yang berkaliber. Beliau adalah anak tempatan yang membesar di Kuala Selangor dan menjadi kebanggaan masyarakat di sana. Kejayaan-kejayaan beliau selama ini memimpin syarikat-syarikat korporat menjadi bukti akan kemampuan dan keupayaan beliau.

“Kerana itu pengundi di Ijok perlu memberikan mesej jelas bahawa mereka mahukan Tan Sri Khalid bukan sekadar sebagai wakil rakyat, sebagai ADUN Ijok, malah sebagai bakal Menteri Besar Selangor,” jelas Ezam.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: