Rayuan untuk Ijok

Oleh Ahmad Zaki Yamani

Seluruh ahli, aktivis dan penyokong Parti Keadilan Rakyat serta seluruh rakyat Malaysia yang mahu menghentikan hegemoni dan sikap bermaharajalela Barisan Nasional dirayu untuk segera menyalurkan bantuan tenaga kerja dan dana bagi menjayakan kempen Pilihanraya Kecil Ijok.

Perayu undi dan tenaga kempen rumah ke rumah diharap dapat melaporkan diri untuk bertugas Sabtu dan Ahad (21 dan 22 April) melalui Perhubungan Negeri masing-masing. Wanita khususnya adalah sangat-sangat diperlukan.

Bantuan hendaklah diuruskan melalui Perhubungan Negeri masing-masing yang telah ditugaskan kepada Daerah-daerah Mengundi tertentu.

Kempen rumah ke rumah adalah sangat kritikal untuk memastikan mesej keadilan dapat disampaikan kepada setiap pengundi secara terus. Hanya dengan maklumat yang lengkap dan adil pengundi akan dapat membuat keputusan setepatnya untuk mengundi keADILan.

BN melakukan propaganda setiap hari melalui media massa, tetapi kita tidak mempunyai akses tersebut. Maka kita tidak ada pilihan selain kempen muka ke muka.

Terima kasih.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: